Medové víťazstvá

      Prvé mesiace školského roka už tradične patria okrem iného aj výtvarnej súťaži Hrnček Medu, ktorú pre deti organizujú humenskí včelári v spolupráci so Základnou umeleckou školou na Mierovej ulici v Humennom.
Kliknutím zväčšiť fotografiu Kliknutím zväčšiť fotografiu
      Súťaže sa zúčastnilo viacero materských, základných a umeleckých škôl z Humenného. Spolu bolo do súťaže prijatých 262 výtvarných. Témou súťaže boli opäť včely a ich život. Cieľom súťaže bolo cestou výtvarnej tvorivosti vzbudiť záujem žiakov o život včiel a priviesť ich k poznávaniu a oceneniu prírody a jej darov.
Kliknutím zväčšiť fotografiu Kliknutím zväčšiť fotografiu
      Usilovnými včeličkami boli aj žiaci našej školy, ktorí prostredníctvom výtvarných dielok vyjadrili svoj pohľad na svet medonosných včielok. A opäť sa im to podarilo! Snaha mladých výtvarníkov bola ocenená. Odborná porota v zložení výborných výtvarníkov (Mgr. D. Zalaiovej, Mgr. Ľ. Hanákovej, Mgr. B. Miškovičovej a PaedDr. I. Hanáka) hodnotila množstvo zaujímavých prác a vybrala tie najlepšie. A my sme v tejto konkurencii obstáli veľmi dobre.
Kliknutím zväčšiť fotografiu Kliknutím zväčšiť fotografiu
      Zo slávnostného odovzdávania cien, ktoré sa uskutočnilo 15. novembra, si žiaci našej školy odniesli spolu 4 ceny a 2 čestné uznania. V 2. kategórii sme si dokonca odniesli všetky ceny a získali sme aj čestné uznania:
2. KATEGÓRIA I. stupeň ZŠ /6 - 9 rokov/

  • Ceny: Barbora Fiľová, Tamarka Fiľová, Michaela Nováková

  • Čestné uznania: Tamara Fiľová a Šimon Astrab

3. KATEGÓRIA II. stupeň ZŠ /10 – 15 rokov/

  • Ceny: Dominika Klimková

Kliknutím zväčšiť fotografiu Kliknutím zväčšiť fotografiu
      Aj tento ročník výtvarnej súťaže bol pre našich žiakov, mladých výtvarníkov, mimoriadne úspešný. Okrem našich výhercov nás na súťaži reprezentovali aj ďaleí žiaci našej školy s krásnymi dielkami. Všetkým zúčastneným žiakom blahoželáme a držíme palce v ďalšej výtvarnej tvorbe!

Mgr. Jitka Fiľová