Mladí redaktori oslavovali Deň matiek

      Ako iste viete, každý rok v druhú májovú nedeľu oslavujeme Deň matiek. Nezabúdame na to ani my. Triedne kolektívy na našej škole si radi pozývajú mamky a babky, aby spolu s nimi kultúrnym programom oslávili tento sviatok.
      Naše mesto na tento sviatok tiež nezabúda a aj tento rok predstavitelia mesta ocenili ženy - matky. Dňa 12. mája 2013 sa o 13:00 v priestoroch Humenského kaštieľa zišli na pozvanie našej pani primátorky PhDr. Jany Vaľovej matky, ktoré si okrem náročnej práce v našom meste dobre plnia aj svoje materské povinnosti.
Kliknutím zväčšiť fotografiu Kliknutím zväčšiť fotografiu
      Na slávnostnom oceňovaní sme nechýbali ani my. Kultúrny program bol totiž v réžii našich šikovných mladých redaktoriek. Natália Capová spolu s našimi budúcimi žiačkami, Barborou a Tamarou, otvorili slávnosť cyklom básní o mame. Po príhovoroch a ocenení matiek prišli na rad opäť naše redaktorky. Kamila Bonková a Diana Mundíková sa prítomným matkám prihovorili ozaj citlivými slovami, v ktorých vyjadrili, čo všetko pre ne matka znamená. A veru viacerým matkám v sále sa objavila slzička v oku.
Kliknutím zväčšiť fotografiu Kliknutím zväčšiť fotografiu
      Podujatie ukončila Základná umelecká škola Múza milou piesňou. Slávnostné oceňovanie na pôde mesta sa veľmi podarilo a my sme radi, že sme boli jeho súčasťou. Veríme, že nielen mamky v sále, ale všetky naše mamky zažili krásny Deň matiek!

Jakub Überlauer
Mladý redaktor